Середа, 19 лютого 2020 — Сайт міста Шепетівка
У Грицеві приєднались до всеукраїнського пісенного флешмобу
Розділ Культура

4 лютого 92 учасники хору громади Грицева провели свій день більш барвисто, цікаво та незвично - вони стали учасниками всеукраїнського пісенного флешмобу "Community хори єднають Україну", який відбувався в унікальному місці - в панському палаці, старовинному маєтку Грохольських.

20 листопада 2019 року шепетівчанин звернувся із заявою до Президента України в якій останній зазначив про невиконання Президентом та партією «Слуга Народу» його передвиборних обіцянок, чим на його думку вчиняються шахрайські дії та порушуються його права. Вказане звернення, через Генеральну прокуратуру України та Шепетівську місцеву прокуратуру було надіслано на розгляд до Територіального управління ДБР, розташованого у м. Хмельницьку.

17,18 та 19 лютого депутати міської ради взяли участь у засіданнях постійних депутатських комісій міської ради. Під час засідань комісій депутати розглянули 45 питань порядку денного 70 сесії міської ради VІІ скликання, яка відбудеться 27 лютого 2020 року.

У ДП «Шепетівському лісгоспі» завершився щорічний облік чисельності диких парнокопитних та хутрових тварин, який тривав з 25 січня до 14 лютого.Обліком було охоплено 26,5 тис. га мисливських угідь закріплених за підприємством для чого залучено мисливствознавців, єгерську службу та лісову охорону підприємства, представників громадськості.

Чемпіонат Хмельницької області з футзалу виходить на фінішну пряму
Розділ Спорт

Вже в найближчу суботу в Ізяславі розпочнуться матчі фінального етапу чемпіонату області з футзалу. Про це повідомила Хмельницька обласна асоціація футболу.

0
репостів
0
репостів