Понеділок, 17 лютого 2020 — Сайт міста Шепетівка
Відбувся відкритий чемпіонат Шепетівщини з кульової стрільби
Розділ Спорт

З ініціативи голови Шепетівської районної ВФСТ «Колос» АПК України В.М. Гнатюка та за підтримки Шепетівської спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) на чолі якої стоїть В.М. Окорський вже вкотре проводиться відкритий чемпіонат Шепетівської районної організації ВФСТ «Колос» АПК України з кульової стрільби (пневматична гвинтівка). І також в цьому році 13 лютого традиційно були проведені змагання з кульової стрільби.

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким жителя Шепетівського району визнано винуватим у вчиненні злочину, передбаченого частиною третьою статті 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), поєднане з проникненням у житло) Кримінального кодексу України та призначено покарання у виді 3 років позбавлення волі.

Сьогодні о 00:47 до рятувальників надійшла інформація від диспетчера швидкої допомоги щодо необхідності  надання допомоги по відкриванню воріт та вхідних дверей приватного житлового будинку в м. Шепетівка по вул. Данила Галицького, 32, де знаходиться громадянка 1976 р.н., яка втратила свідомість, та не в змозі самостійно відчинити вхідні двері та ворота.

Перед судом постане молодик, який підозрюється у вбивстві 43-річного шепетівчанина. Зловмиснику доведеться відповідати за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 15 років позбавлення волі.

Шепетівчани знайомилися з народними традиціями свята Колодія
Розділ Події

16 лютого у Шепетівському парку культури і відпочинку відбулось фольклорне дійство «Прийди Колодію до нас на затію».

0
репостів
0
репостів