П'ятниця, 14 лютого 2020 — Сайт міста Шепетівка

В Україні в 2020 році захворіло на грип типу А, В та вірусні інфекції більше 3 млн. чоловік, з яких 22 померло. На Шепетівщині в лютому поточного року загострилась епідситуація щодо захворюваності на ГРВІ та грип. Щотижнево збільшується кількість захворівших.

Завершився обласний етап Всеукраїнського конкурсу «Учитель року -2020», який покликаний виявити учителів-новаторів, здатних випереджати час і закладати нові моделі мислення. Кращі з кращих освітян Хмельниччини упродовж кількох днів захищали свої проєкти, виконували тестові завдання з фаху та методики викладання навчальних предметів, проводили майстер-класи, представляли власний досвід, демонстрували практичні навички.

У Шепетівці хлопці та дівчата визначали хто ж зверху
Розділ Культура

13 лютого, напередодні Дня закоханих, управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради спільно із міським будинком культури організували та провели захід «Хто зверху».

Упродовж багатьох років напередодні Дня звільнення Шепетівки від німецько-фашистських загарбників, Дня вшанування пам’яті учасників бойових дій на територіях інших держав у Шепетівському професійному ліцеї проводиться каскад виховних заходів, невід’ємною частиною яких залишається першість ліцею із стрільби. Цьогоріч дані змагання ініційовані членами гуртка «Влучний стрілець», яким керує Василь Афанасійович Малошик.

Попри тренди Шепетівський цукровий комбінат збільшив виробництво цукру
Розділ Бізнес

Незважаючи на минулорічне “просідання” виробництва цукру на теренах держави на 20%, заводи групи компаній A’SPIK GROUP, куди входить Шепетівський цукровий комбінат, наростили вихід “солодкого продукту” на 12 тис. т., або на 20%.

Колишньому голові «Сварог Вест Груп» заблокували рахунки
Розділ Бізнес

Депутату Хмельницької облради, агробізнесмену та одночасно власнику шепетівського телеканалу "Лайк ТВ" Андрію Гордійчуку заблокували всі рахунки через несплату аліментів. Про це зазначається в повідомленні Міністерства юстиції України. Хоча це ще не найбільше його проблема.

0
репостів
0
репостів