Понеділок, 07 грудня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Як ми повідомляли раніше, на сьогоднішній сесії Хмельницької облрада було обрано нового голову - Віолету Лабазюк від партії «За майбутнє». Та інша кандидатка на посаду голови Хмельницької обласної ради, представниця політичної партії «Слуга народу» Оксана Бочкарьова повідомила, що вона разом з однопартійцями буде оскаржувати результати голосування в окружному адміністративному суді.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 18.00 7 грудня в Хмельницькій області зареєстровано 33505 лабораторно підтверджених випадів COVID-19. З них 1181 - діти, 2392 - медпрацівники, 2609 - працівники освіти.

Мешканці Судилківської ОТГ взяли участь у флешмобі до Всесвітнього Дня Української Хустки
Розділ Культура

Жінки і дівчата Судилківської ОТГ взяли участь у флешмобі до Всесвітнього Дня Української Хустки, який відзначається 7 грудня. Про це повідомили на сторінці Судилківської сільської ради.

Шепетівську міську раду до Дня місцевого самоврядування відвідали старшокласники, які займають активну громадянську позицію, виступають з різними ініціативами на рівні своєї школи та міста. Про це повідомила пресслужба органу самоврядування.

Сьогодні, 7 грудня, відповідно до постанови обласної територіальної виборчої комісії скликано першу сесію Хмельницької обласної ради восьмого скликання. Про це повідомили на сайті органу самоврядування.

0
репостів
0
репостів