Понеділок, 28 грудня 2020 — Сайт міста Шепетівка
Для багатьох шепетівчан тариф на електропостачання зросте
Розділ Бізнес

Сьогодні Кабмін скасував пільговий тариф 90 коп./КВт.год на перші 100 кВт.год для побутових споживачів з 1 січня 2021 року. Відповідне рішення уряд ухвалив на засіданні 28 грудня, пише пресслужба відомства.

Близько 15.10 години в м. Шепетівка 72-річний місцевий житель, рухаючись на велосипеді, допустив зіткнення з автомобілем «БМВ 318» під керуванням 25-річного шепетівчанина.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 17.00 28 грудня в Хмельницькій області зареєстровано 38751 лабораторно підтверджений випадок COVID-19. З них 1397 - діти, 2770 - медпрацівники.

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно жителя Шепетівського району, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 357 (викрадення офіційного документу, вчинене з корисливих мотивів), частиною третьою статті 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинене повторно, поєднане з проникненням у житло) Кримінального кодексу України.

Відбувся відкритий чемпіонат Шепетівки з міні-футболу
Розділ Спорт

Ігри чемпіонату проходили 26 та 27 грудня на спортивному майданчику за адресою проспект Миру, 12 а. Змагання відбувалися за коловою системою, тривалістю два тайми по 20 хвилин. До участі було заявлено п’ять команд: «Локомотив», «Фортуна» (Шепетівка), «Енергія», «Фортуна» (Славута) та «ПЧ-18».

Податківці перевірять підприємців, у яких середньомісячні виторги менші 5 тис.грн.
Розділ Бізнес

Державна податкова служба у Хмельницькій області засумнівалась у правдивості звітності більш ніж пів тисячі підприємців і обіцяє провести додаткові перевірки. Про це вона повідомила на своїй сторінці.

0
репостів
0
репостів