Вівторок, 22 грудня 2020 — Сайт міста Шепетівка
На Старокостянтинівському шосе вирішили проблему з водопостачанням
Розділ Бізнес

Понад тиждень мешканці вулиці Старокостянтинівське шосе мали перебої у постачанні води. Така ситуація сталася через недоліки у роботі свердловини №10, що знаходиться на вулиці Заводська, та водопровідної мережі на вулицях Заводська і Тельмана. В результаті це негативно вплинуло на тиск у водомережі - мешканці квартир верхніх поверхів будинків вулиці Старокостянтинівське шосе отримували воду зі слабким тиском.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 17.00 22 грудня в Хмельницькій області зареєстровано 38011 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 1356 - діти, 2676 - медпрацівники.

Сьогодні оперативний штаб Міністерства охорони здоров’я України з вакцинокерованих інфекцій затвердив план імунізації населення від COVID-19. Документ розробили фахівці Центру громадського здоров’я України разом з експертами ВООЗ та ЮНІСЕФ. Про це повідомив в.о. генерального директора ЦГЗ Ігор Кузін.

Шепетівський міськрайонний суд визнав винуватим 39-річного жителя Житомирської області у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України – грабіж, вчинений повторно, та призначив йому покарання у виді 5 років позбавлення волі.

Серед учасників відкритої Спартакіади відбулись змагання з шахів
Розділ Спорт

18 грудня 2020 року в шаховому клубі «Дебют» відбулися змагання з шахів, які проводилися в рамках відкритої Спартакіади серед військовослужбовців та силових структур міста з нагоди Дня Збройних сил України.

0
репостів
0
репостів