Середа, 02 грудня 2020 — Сайт міста Шепетівка

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно жителя Шепетівського району, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху та експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 17.30 2 грудня в Хмельницькій області зареєстровано 31563 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 1109 - діти, 2258 - медпрацівники, 2502 - працівники освіти.

Сьогодні 2 грудня 2020 року після перерви було продовжено засідання першої сесії Шепетівської районної ради, яке розпочалось ще 26 листопада. Тоді депутати не дійшли згоди щодо затверження регламенту та голови ради.

В уряді України позитивно оцінили ефект карантину вихідного дня, але вирішили його не продовжувати. До напрацювання нового рішення щодо карантину в Україні діятимуть обмеження, характерні для «помаранчевої» зони, повідомив на засіданні Кабінету міністрів прем’єр Денис Шмигаль.

0
репостів
0
репостів