Вівторок, 01 грудня 2020 — Сайт міста Шепетівка

До регіонального представника Уповноваженого ВРУ з прав людини у Хмельницькій області Оксани Кізаєвої надходять звернення засуджених щодо порушення їх права на надання належної медичної допомоги в закладах охорони здоров’я кримінально-виконавчої системи Хмельницької області. Зокрема, в одному зі звернень засуджений зазначав, що під час проходження лікування в багатопрофільній лікарні № 98 при Шепетівській виправній колонії, яка, до речі, є єдиною лікарнею для в’язнів в Хмельницькій області, були відсутні елементарні умови.

Шепетівською місцевою прокуратурою до суду скеровано обвинувальний акт за обвинуваченням жительки міста Шепетівка у вчиненні злочинів у сфері обігу наркотичних засобів.

1 грудня 2020 року до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом волонтерами та працівниками Шепетівського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді було організовано інформаційно – просвітницьку акцію: «ВІЛ та СНІД – міфи та реальність».

Хмельницька ОДА інформує: станом на 17.00 1 грудня в Хмельницькій області зареєстровано 31108 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. З них 1088 - діти, 2246 - медпрацівники, 2502 - працівники освіти.

Верховна Рада відклала обов’язкові касові апарати для ФОПів до 2022 року
Розділ Бізнес

Верховна Рада ухвалила компромісний законопроєкт, який відтерміновує запровадження обовʼязкових реєстраторів розрахункових операцій (РРО) для більшості категорій фізичних осіб-підприємців щонайменше на рік — до 1 січня 2022 року. За проголосували 319 депутатів.

25 листопада на засіданні Кабінету Міністрів прийняли рішення відновити виплату допомоги на дітей фізичним особам ‒ підприємцям, які обрали спрощену систему оподаткування і належать до першої та другої групи платників єдиного податку, на період з 1 листопада по 31 грудня 2020 року.

0
репостів
0
репостів