Середа, 18 листопада 2020 — Сайт міста Шепетівка

Хмельницька ОДА інформує: станом на 19.00 18 листопада в Хмельницькій області зареєстровано 25883 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 876 - діти, 1839 - медпрацівники, 1748 - працівники освіти.

Вчора керівники області зустрілися з обраними головами територіальних громад новоствореного Шепетівського району. Учасники зустрічі обговорили актуальні питання реалізації процесу децентралізації в області.

У рамках Європейського тижня тестування на вірус імунодефіциту людини (ВІЛ) та вірусні гепатити у Хмельницькій області проведуть тестувань на гепатит С та ВІЛ. Про це повідомляє обласний центр громадського здоров’я.

Сьогодні, 18 листопада, на засіданні Кабінету міністрів України погодили звільнення Дмитра Габінета з посади голови Хмельницької обласної державної адміністрації. Про це повідомив у телеграм-каналі нардеп Олексій Гончаренко.

Алтунян Максим
Розділ Спорт

З 11 по 22 листопада 2020 року  на навчально-спортивній базі «Україна» у смт. Ворохта, Івано-Франківської області відбувається заключний навчально-тренувальний збір національної збірної команди України з боксу (юніори). У якому бере участь вихованець Шепетівської ДЮСШ Алтунян Максим під керівництвом свого тренера  Алтуняна Максима Олеговича.

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 17 листопада, близько 17.40 години в м. Шепетівка неподалік перехрестя Старокостянтинівського шосе і вул. 400-річчя Шепетівки. 

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно жителя Шепетівського району, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 115 (вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині), п. п. 9, 13 ч. 2 с. 115 (вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині з метою приховати інший злочин, вчинений особою, яка раніше вчинила умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

0
репостів
0
репостів