П'ятниця, 23 жовтня 2020 — Сайт міста Шепетівка

У Шепетівці спостерігачі громадянської мережі ОПОРА зафіксували два порушення з боку партії "За конкретні справи". 21 жовтня голова партії та представники агітували у медичному закладі, а вже наступного дня під час відкриття спортивного майданчика.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 19.00 23 жовтня в Хмельницькій області зареєстровано 13742 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. Cьогодні додалось майже півтисячі.

Сьогодні голова облдержадміністрації Дмитро Габінет під час підсумкового брифінгу розповів про ситуацію в області із захворюваністю на коронавірусну інфекцію та заходи, що вживаються з метою запобігання її подальшому поширенню.

Не прагнути в Європу, а будувати її в Україні: у Шепетівці відкрили другий спортивний майданчик
Розділ Спорт

У СЗОШ №2 сьогодні, 23 жовтня, відбулася довгоочікувана подія: на території стадіону відкрили футбольне поле зі штучним покриттям.

25 жовтня в Україні відбудуться місцеві вибори. Мешканці Хмельниччини зможуть реалізувати своє конституційне право та обрати депутатів рад всіх рівнів: обласної, районних, міських, сільських і селищних, а також міських голів та голів об’єднаних територіальних громад.

Як ми вже повідомляли раніше, Шепетівка, рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, опинилась у червоній епідзоні, район - у помаранчевій. Але очевидно це ненадовго, сьогодні підтверджено вже 20 випадків захворювання на COVID-19.

Підтримайте 25 жовтня кандидата на посаду Шепетівського міського голови Віталія Бузиля!

Сьогодні відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Нове епідзонування опублікував у себе на сторінці у соцмережі міністр Кабміну Олег Немчінов. З 00 годин 00 хвилин 26 жовтня (понеділок) почне діяти нове епідемічне зонування.

0
репостів
0
репостів