Понеділок, 19 жовтня 2020 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні перший заступник голови облдержадміністрації Роман Примуш провів підсумковий брифінг щодо ситуації в області із захворюваністю на COVID-19 та розповів про заходи, що вживаються в області з метою запобігання її поширенню.

19 жовтня до 21-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Шепетівка завітав народний депутат України, щоб особисто привітати та вручити грамоту за сумлінне виконання службових обов’язків та нагрудний знак «За заслуги перед Українським народом» одному з кращих працівників підрозділу.

Вихованець Шепетівської ДЮСШ став чемпіоном України з боксу серед юніорів
Розділ Спорт

З 12 по 18 жовтня 2020 року у Запоріжжі проходив чемпіонат України з боксу серед юніорів. 275 юних боксерів нашої держави протягом семи днів виборювали звання найсильніших у 13-ти вагових категоріях.

Шепетівчанин здобув бронзу на Чемпіонаті України з боксу серед молоді
Розділ Спорт

З 6 по 11 жовтня 2020 року у Хмельницькому відбувся чемпіонат України з боксу серед молоді. Участь у змаганнях взяли понад 160 найсильніших  боксерів з усіх куточків нашої держави.

У Шепетівці 18 жовтня спостерігач ОПОРИ виявив друковані агітаційні матеріали в автобусах громадського користування. Оскільки закон забороняє розміщення агітації в громадському транспорті, ОПОРА звернулася до поліції.

За процесуального керівництва Шепетівської місцевої прокуратури, слідчим відділом Ізяславського відділення Славутського відділу поліції Головного управління Національної поліції в області у взаємодії зі співробітниками Управління стратегічних розслідувань в Хмельницькій області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України та спецпідрозділу «К» Управління Служби безпеки України у Хмельницькій області, в результаті проведених негласних слідчих (розшукових) дій, задокументовано факт вимагання та одержання неправомірної вигоди сільським головою.

На Шепетівщині горів вантажний локомотив, причину займання встановлюють
Розділ Події

19 жовтня о 03:07 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в Шепетівському районі на Жлобинському залізничному переїзді виникла пожежа вантажного локомотива, що перевозив 61 вагон щебеню.

Напередодні у Львові дівчата 17 та 19 років сіли на поїзд "Львів-Київ", однак до своєї кінцевої станції так і не доїхали.

0
репостів
0
репостів