Середа, 06 лютого 2019 — Сайт міста Шепетівка

Білогірський районний суд визнав винним обвинуваченого у незаконному придбанні, виготовленні та зберіганні наркотичних засобів без мети збуту, вчиненого повторно, особою, яка раніше вчинила злочин, передбачений статтею 307 Кримінального кодексу України, предметом дій якого був наркотичний засіб у великих розмірах ( частина 2 статті 309 Кримінального кодексу України) та на 2 роки позбавив його волі.

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно громадянки Ш., яка обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка)) Кримінального кодексу України.

Згідно рішення виконавчого комітету Шепетівської міської ради № 26 від 06.02.2019 в навчальних закладах міста призупинено освітній процес. Як повідомляють у ДУ “Хмельницький обласний лабораторний центр МОЗ України”, за даними рутинного епіднагляду показник захворюваності на грип та ГРІ в області на 4 тижні 2019 року (з 21.01 по 27.01.2019 року) становить 572,6 на 100 тис. населення, що на 7,2% вище порогового рівня.

Вчора у малому залі райдержадміністрації відбувся Пленум районної громадської організації «Ветеран Шепетівщини», яка протягом останніх трьох місяців функціонувала без керівника після того, як добре знаний і шанований на Шепетівщині Олександр Леонідович Лукашенко завчасно пішов з життя.

Дітям показали пам’ятки скіфо-сарматського періоду
Розділ Культура

Тридцятого січня у краєзнавчому відділі обласного літературно-меморіального музею М.Островського відчинила свої двері для відвідувачів пересувна виставка «Пам’ятки скіфо-сарматського періоду». Це стало можливим завдяки підтримці благодійної організації «Благодійний фонд «Всесвітня спадщина» Міжнародного центру впровадження програм ЮНЕСКО» у співпраці з ГО «Фактор державного значення з охорони історико-культурних цінностей» (м. Харків). Виставка представлена копіями золотих прикрас, виконаних у «звіриному стилі», багато оздоблену зброю. Тут мають місце скіфські акінаки, колекція дзеркал, мечі, кинджали, ножі періоду Лурістан.

Гаманець – у сумці, туш для вій – у рукавиці – так 26-річна жителька Шепетівки поверталася із закупів з місцевого магазину. За решту товару розплатилася на касі, а от про цей – змовчала. Така версія досудового слідства.

4 лютого, коли зійшов сніг, у Шепетівці було виявлено мінометну міну 82 мм часів Другої світової війни. Про це розповіли у ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.

0
репостів
0
репостів