Вівторок, 19 лютого 2019 — Сайт міста Шепетівка

Хмельницький апеляційний суд провів заміну місцевих судів для розгляду кримінального провадження за ч.2 ст.286 КК України, обвинуваченим якого проходить старший інспектор Шепетівського міськрайонного відділу філії державної установи «Центр пробації» Ігор Ковальчук. Про це свідить ухвала суду від 13 лютого.

19 лютого об 17:00 піротехніки Аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області у спеціально відведеному місці знищили артилерійський снаряд калібром 152 мм часів Другої світової війни, який було напередодні виявлено в с. Плесна Шепетівського району.

Сьогодні працівники комунального підприємства «Шепетівське ремонтно-експлуатаційне  підприємство» розпочали ямковий ремонт  вулиці Островського. Поточний ремонт здійснюється за допомогою «холодного асфальту».

У шепетівському парку містяни провели зиму
Розділ Події

У неділю, 17 лютого, у Шепетівському міському парку культури та відпочинку відбулися святкування проводів зими. У цей день у міському паку було велелюдно.Сонячна погода цьому неабияк сприяла.

17 лютого в селі Судилків Шепетівського району з різницею в годину загорілись два приватних будинки. Дослідивши пожежне сміття, експерти дійшли висновку, що причиною загорання став підпал. А вже наступного дня оперативники Шепетівського відділу поліції вирахували і затримали палія.

0
репостів
0
репостів