П'ятниця, 01 лютого 2019 — Сайт міста Шепетівка

Нещодавно Міністерство культури опублікувала список релігійних організацій, які мають змінити назву, тобто, конкретно вирішитися, чи ідентифікувати себе як РПЦ. У переліку релігійних організації, які підпадають під дію частини 7 статті 12 Закону України «Про свободу совісті та релігійні організації», потрапила Шепетівська і Славутська єпархія. Центр, якому вона підпорядковується, — Російська православна Церква. Такого висновку дійшла релігієзнавча експертиза, пише «Урядовий кур’єр».

З 30 січня по 1 лютого 2019 року в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді (м. Київ) проходив ХВсеукраїнський конкурс юних зоологів і тваринників. Конкурс проводиться щорічно з метою підтримки дослідницько-експериментальної діяльності учнів в галузях зоології та сільського господарства та розкриття їх наукового потенціалу.

ТОВ "Шепетівка Енергоінвест" знову виводить кошти "наліво"?
Розділ Бізнес

У зв’язку із критичною ситуацією, яка склалась у місті Шепетівці щодо проходження поточного опалювального сезону, виконавчий комітет почав турбуватись за стан розрахунків теплопостачального підтриємства за газ (станом на 8 січня цього року за офіційними даними НАК «Нафтогаз» заборгованість ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» за спожитий природний газ становила 47,8 млн.грн., а на 22 січня борг зріс до 63,3 млн. грн.)

0
репостів
0
репостів