Середа, 09 жовтня 2019 — Сайт міста Шепетівка
До Дня захисника України відбувся благодійний концерт
Розділ Культура

9 жовтня, напередодні державного свята – Дня захисника України, відбувся благодійний концерт «Від серця до серця». Захід організований спільними зусиллями громадської організації Шепетівської  спілки учасників бойових дій в зоні АТО, творчих колективів міста та району та проведений з метою фінансової підтримки учасника бойовий дій на сході України, який потребує дороговартісного лікування.

У Судилкові читачі зустрілися із поетом, який пройшов війну
Розділ Культура

9 жовтня 2019 року, у день християнського свята Івана Богослова, у Судилківській сільській бібліотеці відбулася цікава подія – зустріч читачів із самобутнім поетом – земляком Андрієм Кондратюком. Форма проведення зустрічі – жива книга. Провідний бібліотекар Судилківської сільської бібліотеки Захарчук В.В. вибудувала розмову з автором та аудиторією: одночасно були і запитання, і відповіді, і читання поезій. Атмосфера спілкування – невимушена, тепла і доброзичлива.

9 жовтня своє професійне свято відзначають працівники поштового зв’язку всіх країн світу. З нагоди професійного свята у Центрі поштового зв’язку №3 міста Шепетівки відбулися урочистості.

Незабаром стартує осіння лісокультурна компанія у лісових підприємствах області. Вперше лісівники Шепетівщини широко будуть використовувати сіянці з закритою кореневою системою.

8 жовтня о 15:00 на лінію «101»  надійшло повідомлення про пожежу сінника в одному із домогосподарств села Жилинці.

0
репостів
0
репостів