П'ятниця, 04 жовтня 2019 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівський самбіст виборов дві бронзових медалі на чемпіонаті Європи
Розділ Спорт

27-28 вересня у польському місті Жешув відбувся чемпіонат Європи з бойового самбо серед дорослих, юніорів та юнаків.

Театрали Шепетівщини здобули нагороди обласного конкурсу «Подільська сцена»
Розділ Культура

3 жовтня 2019 року Будинок культури Полонської міської ради об’єднаної територіальної громади заполонили аматорські театри. Уже другий рік поспіль обласний науково-методичний центр культури і мистецтва обирає саме цей будинок культури для проведення Відкритого обласного фестивалю-конкурсу «Подільська сцена», адже чудова команда зацікавлених, активних і талановитих фахівців, якими є полонські колеги дозволяє невимушено, у доброзичливій атмосфері працювати і конкурсантам, і членам журі.

У Кабміні чекають передачі майна громаді від ТОВ «Шепетівка Енергоінвест»
Розділ Події

У Кабінеті Міністрів України знають про проблему з початком опалюваного сезону в Шепетівці. Про це сказала Міністр розвитку громад та територій України Альона Бабак.

3 жовтня близько 00.40 години в селищі Білогір’я на 57 кілометрі перегону «Шепетівка — Суховоля» локомотив скоїв наїзд на 20-річного місцевого жителя Мальского Олександра Вадимовича.

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно громадянина Ч., який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким раніше судимого за злочини проти власності П. визнано винуватим у вчиненні злочину, передбаченого частиною другою статті 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинене повторно), частиною третьою статті 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинене повторно, поєднане із проникненням у житло та інше приміщення і сховище), частиною другою статті 15 частина третя статті 186 (закінчений замах на відкрите викрадення чужого майна (грабіж), вчинений повторно, поєднаний з проникненням у сховище) Кримінального кодексу України та призначено покарання на підставі ч. 1 ст. 70 КК України за сукупністю злочинів, шляхом часткового складання призначених покарань остаточно призначено П. 4 роки 1 місяць позбавлення волі.

0
репостів
0
репостів