Середа, 30 жовтня 2019 — Сайт міста Шепетівка
Опалювальний сезон у Шепетівці розпочнеться з 1 листопада
Розділ Події

30 жовтня  міський  голова Михайло Полодюк провів позачергове засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради. Учасники засідання прийняли рішення Про початок опалювального сезону 2019/2020 року у місті Шепетівка.

30 жовтня у гіпермаркеті «Епіцентр» провели командно штабне тренування (КШТ) з органами управління та силами цивільного захисту Шепетівської міської ланки територіальної підсистеми єдиної системи цивільного захисту області та відпрацювали ліквідацію умовної пожежі.

Сьогодні завод виробник доставив  модульну котельню для Шепетівської спеціалізованої школи-інтернату І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів.

30 жовтня о 14:00 піротехніки Аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області в спеціально відведеному місці знищили артилерійський снаряд калібру 152 мм часів Другої Світової війни.

Ухвалою Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області задоволено клопотання про продовження строку тримання під вартою  до підозрюваної Б. у вчиненні злочину, передбаченого частиною другою статті 121 (спричинення умисного тяжкого тілесного ушкодження, то умисного тілесного ушкодження, небезпечного для життя в момент заподіяння, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

0
репостів
0
репостів