Четвер, 24 жовтня 2019 — Сайт міста Шепетівка

24 жовтня під головуванням міського голови Михайла Полодюка відбулась 63 сесія Шепетівської міської ради VII скликання. На розгляд сесії було винесено 53 питання порядку денного  Участь у засіданні взяли представники структурних підрозділів виконавчого комітету, громадських організацій та шепетівчани.

Представниками Шепетівського підприємства теплових мереж та відповідною комісією, створеною розпорядженням міського голови, було проведено відкриття приміщень підприємства та обстеження об’єктів та технологічного обладнання цілісного майнового комплексу «Шепетівське підприємство теплових мереж».

Дитячі майданчики, що знаходяться на прибудинкових територіях Шепетівки та за їх межами часто перебувають у неналежному стані. З цього приводу жителі Шепетівки неодноразово зверталися до міської ради  із скаргами. Особливо їх турбував стан майданчиків, безпека перебування на них дітей, а іноді громадяни повідомляли, що на місці майданчиків були бажаючі щось збудувати для особистого використання (наприклад, гаражі).

У Корчику відбувся виїзний районний семінар з працівниками культури
Розділ Культура

23 жовтня на базі закладів культури с. Корчик відбувся виїзний районний семінар на тему "Роль клубного закладу у житті сільського населення. Завдання і проблеми розвитку клубного аматорства" - з клубними та «Публічна бібліотека в житті місцевої громади» - з бібліотечними працівниками.

Вчора, 23 жовтня, о 13.55 годині в Шепетівці по вулиці П’яскорського 60-річний місцевий житель на автомобілі «Део Ланос», виїжджаючи з прилеглої території, допустив зіткнення з мотоциклом «Лонкін» під керуванням 37-річного шепетівчанина.

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким затверджено угоду про визнання винуватості у кримінальному провадженні між прокурором та обвинуваченим. Жителя Шепетівки визнано винуватим у вчиненні злочинів, передбачених частиною першою статті 310 (незаконний посів та вирощування конопель в кількості від десяти до п’ятдесяти рослин), частиною першою статті 309 (незаконне виготовлення та зберігання наркотичних засобів без мети збуту) Кримінального кодексу України та призначено покарання на підставі ч. 1 ст. 70 КК України шляхом поглинання менш суворого покарання більш суворим, остаточно призначено покарання у виді штрафу в розмірі 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 1700 гривень.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 22 жовтня близько 5.00 на автодорозі Новоград-Волинський – Шепетівка. Водій отримав тілесні ушкодження. 

Таке рішення сьогодні, 24 жовтня, прийняли депутати на пленарному засіданні сесії Шепетівської міської ради.

0
репостів
0
репостів