Вівторок, 15 жовтня 2019 — Сайт міста Шепетівка
Відбулись змагання з Дартсу та гри Юка
Розділ Спорт

З нагоди Дня захисника України, та Українського козацтва 11 жовтня 2019 року біля музею М.Островського (з тильної сторони), Хмельницьким обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» були проведені змагання з Дартсу та гри Юка (мікрофутбол).

Юні шепетівські борці повернулись із нагородами з обласного чемпіонату
Розділ Спорт

12 жовтня 2019 року в місті Хмельницький  відбувся Відкритий чемпіонат Хмельницької області з боротьби вільної серед юнаків та дівчат 2009-2011 років народження. Честь Шепетівщини захищали 5 спортсменів відділення вільної боротьби Шепетівської ДЮСШ під керівництвом тренера-викладача Рудіча Олега Володимировича.

11 жовтня відбулось чергове засідання Центральної виборчої комісії, яке провів Голова Комісії Олег Діденко.

У Шепетівському районі відкрили сімейну молочну ферму
Розділ Бізнес

11 жовтня 2019 року за підтримки проекту, що реалізується Кластером «Натуральне молоко» та ТОВ «УкрМілкІнвест», у селі Городище Шепетівського району родина Скоробагатих відкрила сімейну молочну ферму “Молочна перлина”.

У Шепетівці відзначили Міжнародний день білої тростини
Розділ Події

Сьогодні з нагоди Міжнародного дня білої тростини, який щорічно відзначається 15 жовтня, у Шепетівській територіальній первинній організації Українського товариства сліпих відбулось урочисте зібрання членів  організації. Участь у заході взяв міський голова Михайло Полодюк та почесний громадянин міста Шепетівка Тарас Нагулко.

Макс Кідрук презентував у Шепетівці свій новий роман
Розділ Культура

Сьогодні, 15 жовтня, у приміщенні Шепетівської РДА український письменник, мандрівник і популяризатор науки Макс Кідрук презентував свою нову книгу з унікальним мобільним додатком та доповненою реальністю "Доки світло не згасне назавжди".

Сьогодні виповнилося 95 років Палагеї Григорівні Сігарьовій, яка народилася 15 жовтня 1924 року на Кубані. Про це повідомила прес-служба Шепетівської міської ради.

0
репостів
0
репостів