Середа, 09 січня 2019 — Сайт міста Шепетівка

За свою історію Шепетівка була і Шепетівським округом, районний містом і, як тепер, обласного підпорядкування, хоча була і волостю у складі Ізяславського повіту, а на початку 19 століття взагалі була Антонінською волостю.

Малий бізнес Шепетівщини сплачуватиме єдиний податок за новими ставками
Розділ Бізнес

За повідомленням начальника Шепетівського управління ГУ ДФС у Хмельницькій області Валентини Ординської, рішенням червневих сесій Шепетівської міської ради, сесій окремих сільських рад та об’єднаних територіальних громад внесено зміни до ставок місцевих податків та зборів на 2019 рік на території Шепетівки та Шепетівського району, зокрема, і до ставок єдиного податку для фізичних осіб. 

Шепетівською місцевою прокуратурою виявлено факт неправомірного використання нерухомого майна та землі, наданих державою у користування одній з виправних колоній управління Державної пенітенціарної служби України у Хмельницькій області.

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно громадянки С., яка обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка)) Кримінального кодексу України.

Спортивний розвиток дитини у Шепетівці
Розділ Спорт

Чи з користю діти проводять час після уроків? Таке питання виникає у багатьох батьків.

У майбутньому дитина з вдячністю згадає про батьків, які віддали її у ту чи іншу секцію. Заняття спортом гармонійно розвивають здібності людини, силу волі, корисні для здоров`я дитячого зростаючого організму. У Шепетівці дитина зможе якнайкраще розвинути свої природні фізичні здібності відвідуючи секції на базі дитячо-юнацької спортивної школи.

0
репостів
0
репостів