Субота, 05 січня 2019 — Сайт міста Шепетівка

Сьогодні, 5 січня о 10:05 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку по вул. Лесі українки в с.Судилків Шепетівського району. На місце виклику негайно було направлено 1 відділення 21 ДПРЧ м. Шепетівка та місцеву пожежну команду с.Судилків.

4 січня об 11:27 до Служби порятунку «101»  надійшло повідомлення про те, що в смт Гриців Шепетівського району виникла пожежа в підвальному приміщенні житлового будинку.

До територіальних підрозділів поліції Хмельницької області продовжують надходити заяви від громадян, які стали жертвами шахраїв. Загальна сума збитку складає вже більше пів мільйона гривень. Про це повідомив сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Зловмисницею виявилась 33-річна жителька одного із сіл Шепетівського району. В період вагітності вона не перебувала на обліку в лікаря і народила дитину в домашніх умовах. Наразі жінці вже повідомлено про підозру за ч.3 ст. 135 (Залишення матір'ю своєї новонародженої дитини в небезпеці, що призвело до смерті) ККУ, санкція якої передбачає до 8 років позбавлення волі.

Аварія сталась вчора, 4 січня, близько 22:40 години по вулиці 400-річчя Шепетівки, поблизу магазину «Яна». За попередньою інформацією, 35-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «БМВ 320і», не впорався з керуванням та допустив зіткнення з електроопорою. 

0
репостів
0
репостів