П'ятниця, 04 січня 2019 — Сайт міста Шепетівка

Днями, до військовослужбовців Шепетівського зенітного ракетного полку повітряного командування "Захід", які наразі виконують бойові завдання в районі проведення Операції об'єднаних сил з душпастирським візитом завітав настоятель храму святих мучеників Бориса і Гліба Української Греко-Католицької Церкви військовий капелан отець Василь Бондар.

Щоб охопити якомога більшу кількість дітвори святковими заходами і подарунками, управління у справах сім’ї,  молоді та спорту співпрацює з волонтерами. Ось і цього року за підтримки відділу у справах сім’ї та молоді цього управління волонтер Шевчук Олена Пантелеймонівна ( педагог за фахом і покликанням) зініціювала акцію для сімей, які проживають в одному із будинків по вул. 400 років Шепетівки.

Шепетівчани отримали Вифлеємський Вогонь Миру
Розділ Події

Четвертого січня о 14.00 завдяки пластунам кожна шепетівська родина в чергове мала змогу принести додому Вогонь з Вифлеєму, єднаючись таким чином з іншими християнами по цілій Україні та Європі.

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно громадянина Б., який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 263 (носіння, виготовлення, збут іншої холодної зброї без передбаченого законом дозволу) Кримінального кодексу України.

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно громадянина Д., який обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною першою статті 186 (відкрите викрадення чужого майна (грабіж)), частиною другою статті 186 (грабіж, вчинений повторно) Кримінального кодексу України.

0
репостів
0
репостів