Четвер, 24 січня 2019 — Сайт міста Шепетівка
Відбулись змагання кульової стрільби з пневматичної зброї
Розділ Спорт

За підтримки Шепетівської Спілки ветеранів Афганістану відбулася командно-особистісна першість ДЮСШ «Колос» з кульової стрільби з пневматичної зброї, яка присвячена 75-й річниці визволення міста і району від нацистів.

За 12 місяців 2018 року Шепетівським відділом поліції на території обслуговування було зареєстровано – 9734 повідомлення про кримінальні правопорушення та інші пригоди, проти 9937 за аналогічний період 2017 року, зниження становить 2,0%.

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким затверджено угоду про примирення у кримінальному провадженні між потерпілим, його законним представником, обвинуваченим С. та захисником.

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно громадянина С., який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження, тобто умисне ушкодження, яке не є небезпечним для життя і не потягло за собою наслідків, передбачених у ст. 121 КК України, але таке, що спричинило тривалий розлад здоров’я) Кримінального кодексу України.

Місцева влада пояснила чому затвердила новий тариф на теплопостачання
Розділ Бізнес

Як ми вже попереджували ТОВ "Шепетівка Енергіонвест" таки затвердив нові тарифи на тепло, які просто вражають своїм розміром. Сьогодні місцева влада пояснила чому була змушена піти на такий крок.

0
репостів
0
репостів