Середа, 23 січня 2019 — Сайт міста Шепетівка

До Шепетівського міськрайонного суду надійшов обвинувальний акт стосовно  17-річного хлопця, якому інкримінують викрадення ноутбука у свого сусіда по гуртожитку.  Неповнолітнього обвинувачують у вчиненні крадіжки, поєднаної з проникненням у житло (частина 3 стаття 185 Кримінального кодексу).

Вчи­тель­ці Ше­пе­тівсь­кої шко­ли-гім­на­зії прис­во­єно зван­ня «Зас­лу­же­ний вчи­тель Ук­ра­їни». Про це йдеться в Указі Пре­зи­ден­та Ук­ра­їни № 14/2019 від 22.01.2019 «Про від­зна­чен­ня дер­жавни­ми на­го­ро­да­ми Ук­ра­їни з на­го­ди Дня Со­бор­ності Ук­ра­їни».

23 січня поблизу села Плесна було знайдено вибухонебезпечний предмет (мінометну міну) часів Другої світової війни. Про це повідомила 21 Державна пожежно-рятувальна частина Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області на своїй сторінці.

Проблема безпритульних собак назріла давно. За словами завідувача травматологією Шепетівської ЦРЛ Михайла Федини, тільки з 1 січня поточного року до відділення звернулися 9 громадян, яких покусали безпритульні собаки. Для потерпілих призначені антирабічні щеплення від сказу.

На початку нового року шепетівчан серйозно почали турбувати сезонні недуги. Так, за другий тиждень січня 2019 року спеціалісти санітарного нагляду зареєстрували 362 випадки захворювання на ГРІ, а за попередню семиденку — вже на 112 випадків більше.

22 січня о 15:09 на пункт зв’язку Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у с. Траулин Шепетівського  району. 

0
репостів
0
репостів