Вівторок, 22 січня 2019 — Сайт міста Шепетівка

22 січня 2019 року Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким Р. визнано винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною другою статті 15 частиною третьою статті 185 (закінчений замах на вчинення таємного викрадення чужого майна (крадіжка), поєднаний із проникненням у житло), частиною третьою статті 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), вчинена повторно, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення, що завдала значної шкоди потерпілому) Кримінального кодексу України та  відповідно до статті 70 КК України за сукупністю злочинів, шляхом поглинення менш суворого покарання більш суворим, остаточно призначено покарання у виді позбавленні волі на строк 6 років.

Шепетівський міськрайонний суд визнав двох місцевих жителів винними у вчиненні повторної крадіжки за попередньою змовою (частина 2 статті 185 Кримінального кодексу, далі - КК). Одному з них, 28-річному чоловіку, призначили 3 роки 6 місяців позбавлення волі, іншому (51-річному) – 3 роки і 3 місяці.

У міській бібліотеці провели інформину про День Соборності України
Розділ Події

Напередодні Дня Соборності, для користувачів в Шепетівській міській бібліотеці для дітей та дорослих №2 була проведена година – інформина : «Ми єдиний народ в єдиній державі». 

Шепетівчани відзначили День Соборності України
Розділ Події

Сьогодні особливої актуальності набувають взаєморозуміння та єднання українського народу, яскравий приклад якого показали українці 22 січня 1919 року. Саме в цей день — 100 років тому — на площі перед Софією Київською відбулося омріяне поколіннями українських патріотів об’єднання України у єдину державу, тоді Українська Народна Республіка та Західноукраїнська Народна Республіка підписали Акт злуки.

0
репостів
0
репостів