Четвер, 17 січня 2019 — Сайт міста Шепетівка

Доки Державна виконавча служба України затягує з виконанням рішення Господарського суд Хмельницької області щодо повернення об'єктів теплопостачання в комунальну власність, приватний теплопостачальник таки затвердив нові тарифи на тепло.

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно жителя м. Полонне, громадянина Р., який обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною третьою статті 186 (відкрите викрадення чужого майна (грабіж), поєднаний з проникненням у інше приміщення), частиною першою статті 263 (незаконне придбання, носіння та зберігання бойових припасів без передбаченого законом дозволу), частиною першою статті 309 (незаконне придбання, перевезення, виготовлення та зберігання наркотичних засобів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Шепетівський міськрайонний суд оголосив вирок у справі жителя села Михайлючка щодо бійки дворічноі давнини на святі Водохреща. Тридцяти трирічного чоловіка визнали винним за частиною першою статті 125 "Умисне легке тілесне ушкодження" та частиною першою статті 122 Кримінального кодексу України "Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження". За це йому присудили три роки позбавлення волі, від відбування яких звільнили на трирічний іспитовий строк. Однак, від цього покарання чоловіка звільнили за амністією. Але на користь потерпілих сумарно він має відшкодувати 23 тисячі гривень моральної шкоди.

У Грицівській школі навчали, що робити при аварії на Хмельницькій АЕС
Розділ Події

З метою забезпечення виконання загальнодержавного Плану основних заходів цивільного захисту у 2019 році, 16 січня поточного під керівництвом заступника начальника управління з питань цивільного захисту населення облдержадміністрації Юрія Кореви, на базі Грицівського НВК Шепетівського району проведено навчання з питань евакуації населення районів і міст обласного значення, об’єднаних територіальних громад, які потрапляють в 30-ти кілометрову зону при виникненні комунальної радіаційної аварії на Хмельницькій АЕС та визначених безпечних районів розселення евакуйованого населення.

Відповідне розпорядження під номером №4/2019-рп опубліковане на сайті президента України. В розпорядженні йдеться про те, що заяву про звільнення написав сам голова.

0
репостів
0
репостів