П'ятниця, 21 вересня 2018 — Сайт міста Шепетівка

На підставі рішення Шепетівської міської ради у 2016 році громадянину в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі надано земельну ділянку, розташовану у м. Шепетівка. Розмір орендної плати, згідно з умовами укладеного договору, складав близько 6 тис. грн. Попри те, що вартість цієї земельної ділянки на сьогодні зросла майже до 300 тис. грн., орендна плата за її використання лишалась незмінною.

Багаторічна дружба об’єднує учнівський колектив Шепетівського професійного ліцею із Шепетівською Спілкою воїнів Афганістану. Власне, почалась вона ще в 1985 році, коли першовересневий урок мужності проводився в Кліментовецькому лісництві, на місці загибелі в далекому 1944 році воїна-визволителя Шепетівки М.С. Федченка. 

"Він і Вона". Такою була тема зустрічі учнів груп №103, 203 і 303 Шепетівського професійного ліцею з представниками університету здорової молоді, яка відбулась 17 вересня 2018 року. 

Театралів села Плесна вітали з нагоди 80-річчя створення
Розділ Культура

16 вересня зі сцени будинку культури села Плесна, під час театральної зустрічі, вітали з нагоди 80-річчя створення народного аматорського театру та 45-річчя присвоєння звання «народний самодіяльний театр».

0
репостів
0
репостів