Середа, 19 вересня 2018 — Сайт міста Шепетівка

Про це повідомив Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Шепетівської міської ради. Водії, які їздять через "судилківський" міст, вже зауважили, що при виїзді на міст з’явилися нові дорожні знаки, які попереджають про звуження дороги.

Сьогодні під керівництвом голови обласної державної адміністрації Вадима Лозового проведено засідання комісії з оцінки та забезпечення проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

Шепетівчанин здобув стрібло на відкритому чемпіонаті Хмельниччини з мотокросу
Розділ Спорт

15-16 вересня 2018 року управління молоді та спорту облдержадміністрації спільно з Українською Мотоциклетною Асоціацією неподалік міста Кам’янця-Подільського проводило відкритий чемпіонат Хмельницької області з мотокросу.

У Шепетівці відбувся відбір на фестиваль італійської пісні Санремо
Розділ Культура

18 вересня 2018 року в концертній залі Шепетівської дитячої музичної школи, відбувся обласний відбірковий тур конкурсу «Яскраві діти України» в рамках міжнародного фестивалю «SANREMOJUNIOP – УКРАЇНА». Учасниками конкурсу були: учні Шепетівського району, учні музичної школи, вихованці центру дитячо-юнацької творчості та міського будинку культури.

У Шепетівці змагались у виконанні творів військово-патріотичної тематики
Розділ Культура

18 вересня в міському будинку культури, в рамках святкування дня міста, проходив відбірковий тур обласного фестивалю-конкурсу сценічних творів військово-патріотичної тематики.

Шепетівчани взяли участь у Всеукраїнський турнірі по Комбат Дзю-Дзюцу
Розділ Спорт

14-16 вересня 2018 р в манежі ЦСК ЗСУ відбувся Кубок України серед дорослих і Всеукраїнський турнір серед дітей, юнаків та юніорів по Комбат Дзю-Дзюцу. У змаганнях взяли участь 280 спортсменів. Кубок України був відбірковим до чемпіонату світу, який відбудеться 12-14 жовтня в Чехії.

Протягом 18-19 вересня рятувальники Шепетівщини двічі залучалися до гасіння пожеж. Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.

0
репостів
0
репостів