Четвер, 09 серпня 2018 — Сайт міста Шепетівка

Літо – дуже спекотна та найвідповідальніша пора року. Зберегти врожай та не дати йому перетворитися на попіл – основне завдання хліборобів і, звичайно, рятувальників.

Вже п'ять років поспіль нова влада "реформує" країну. За цей час рівень життя українців знизився в декілька разів, ціни на продукти та житлово-комунальні послуги зросли три-чотири, а іноді й в десять разів. Девальвація знецінила заощадження. Великі, середні та малі міста залишились без гарячого водопостачання і, незабаром, така ж доля очікує й столицю - Київ. Звичайні дощі вже стають загрозою приватним будинкам та багатоповерхівкам в обласних центрах. І все це є наслідком того, що проголосивши курс на побудову "нової європейської країни" можновладці продовжили старі ганебні традиції ігнорування волі народу. І зміна цих традицій має початися із зміни Основного Закону країни - Конституції.

8 серпня у місті Шепетівка 6 закоханих пар виявили бажання зареєструвати шлюб. Цього дня у Шепетівському міськрайонному відділі ДРАЦСу відбулась акція «Нескінченне кохання». 

За авторською програмою пліщинського педагога-новатора будуть працювати лісничі грутки Хмельниччини
Розділ Освіта

Наприкінці минулого навчального року (21 травня ц.р.) науково-методична комісія з позашкільної освіти Науково-методичної ради з питань освіти Міністерства освіти і науки  України схвалила для використання Програму гуртка «Юні лісівники», розроблену досвідченим керівником зразкового учнівського лісництва «Пліщинське», вчителем хімії Пліщинської  ЗОШ І-ІІІ ступенів Шепетівського району Миколою Андрійовичем Зведенюком, наукову змістовність якої та відповідність сучасним вимогам позашкільної еколого-натуралістичної роботи з учнівською молоддю закладів освіти високо оцінили її рецензенти, фахівці – педагоги-натуралісти Національного і обласних ЕНЦУМ та СЮН, керівники шкільних учнівських лісництв і гуртків юних лісівників та наукові експерти Комісії, яка її схвалювала й рекомендувала для використання в позашкіллі.

0
репостів
0
репостів