Вівторок, 07 серпня 2018 — Сайт міста Шепетівка

Шепетівський міськрайонний суд  виніс виправдувальний вирок двом обвинуваченим за ч. 3 ст.28 (вчинення злочину стійкою організованою групою осіб), ч. 1 ст. 203-2 (зайняття гральним бізнесом)КК України.  46-річній жінці й 37-річному чоловіку інкримінували те, що вони, діючи в складі організованої групи спільно ще з однією особою, матеріали щодо якої виокремили в іншу кримінальну справу, організували та протягом 5 років займалися гральним бізнесом.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 5 серпня, близько 03.00 години поблизу села Манятин Славутського району. Водій перебував у стані алкогольного сп’яніння — «Драгер» показав 2 проміле. Потерпіла наразі в реанімації Шепетівської ЦРЛ.

Розпочався сезон полювання на пернату дичину
Розділ Події

Стартував мисливський сезон 2018-2019 рр. В перші вихідні сезону в межах мисливських угідь ДП «Шепетівський лісгосп» для полювання на пернату дичину реалізовано 66 одноразових відстрільних карточок.

У готелі "Джем", у селі Раковець Львівскьої області, отруїлися кілька десятків людей, майже всі діти. Про це повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації. Усі вони - мешканці Шепетівського району.

0
репостів
0
репостів