Четвер, 29 листопада 2018 — Сайт міста Шепетівка

28 листопада в школі-гімназії відбувся семінар шкільних бібліотекарів міста на тему "Створення позитивної мотивації до читання шляхом паралельного використання інформаційно-комп'ютерних технологій та друкованої продукції". Про це повідомили на сайті освітнього закладу.

Шепетівськи дітлахи вдало виступили на Всеукраїнському фестивалі-конкурсі мистецтв
Розділ Культура

24 листопада в м. Києві відбувся ІІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс мистецтв «В обіймах часу», учасниками якого стали вокальна група шепетівських дівчат «Розмай»: Сергієнкова Ангеліна, Паршикова Дарина, Скринник Анастасія, Дідик Олена, Панасевич Анастасія, Швороб Ольга та соліст Плисюк Володимир, керівник Курільчик Ольга Миколаївна.

Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Сьогодні, помічник судді Шепетівського міськрайонного суду Камфорович А.В. спільно з фахівцями Шепетівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, в черговий раз завітали до Судилківської І-ІІІ ступенів, де провели семінар на тему: «Запобігання та протидія домашньому насильству». 

Шепетівський міськрайонний суд розгляне справу за фактом незаконного придбання, зберігання наркотичних засобів без мети збуту (частина 1 статті 309 Кримінального кодексу України). Цей злочин інкримінують 72-річній жительці Шепетівки.

28 листопада о 17:32 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу господарчої будівлі у с. Судилків. На місце виклику негайно було направлено чергове відділення 21 Державної пожежно-рятувальної частини; додатково було залучено місцеву пожежну команду с. Судилків.

Наші спортсмени привезли нагороди із Кубку України з бойового самбо серед юнаків
Розділ Спорт

24-25 листопада 2018 року в Києві в Легкоатлетичному манежі на Березняках, пройшов Кубок України з бойового самбо серед юнаків (2002-2011 р.н.) Організатором змагань виступила Федерація бойового самбо України при підтримці Міністерства молоді та спорту України, при співпраці Департаменту молоді та спорту Київської міської державної адміністрації. У змаганнях взяли участь 365 спортсменів з 19 областей України.

0
репостів
0
репостів