Четвер, 28 липня 2016 — Сайт міста Шепетівка
Трагедія сталася 17 липня на вулиці Героїв Небесної Сотні. Про це повідомляють в управлінні з питань цивільного захисту населення Хмельницької ОДА.
В області триває модернізація первинної медичної допомоги, яка спрямована на чітке відмежування первинного рівня надання допомоги від вторинного, розширення мережі відокремлених лікарських амбулаторій, розвиток сімейної медицини.
Шепетівчанин купив «Славутський завод залізобетонних виробів»
Розділ Бізнес
Регіональне відділення Фонду Державного майна України повідомляє, що 16.06.2016 року на ПАТ «Східно-Європейська фондова біржа» на аукціоні без оголошення ціни був проданий державний пакет акцій ПАТ «Славутський завод залізобетонних виробів» (95,85% СК). Результати продажу затверджені наказом Фонду державного майна України «Про затвердження результатів продажу на фондовій біржі пакета акцій ПАТ «Славутський завод залізобетонних виробів» від 29.06.2016 №1240.
За час проведення Антитерористичної операції на сході України зникли безвісти 6 солдатів з Хмельниччини. Така інформація була озвучена на колегії облдержадміністрації 26 липня.
28 липня під час контрольного обстеження місцевості на місці виконання чергової заявки в Шепетівському районі групою піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС у Хмельницькій області було виявлено 1667 мінометних мін калібру 51 мм та 20 підривників до артснарядів. Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
0
репостів
0
репостів