Четвер, 28 квітня 2016 — Сайт міста Шепетівка
Щодо шепетівського теплопостачальника відкрите кримінальне провадження
Розділ Події
Прокуратурою Хмельницької області спільно з управлінням СБУ в області виявлено факт умисного невиконання службовими особами ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» дев’яти рішень господарського суду, в тому числі за позовами прокуратури, про стягнення з товариства понад 36 млн гривень.
Вчора відбулося перше засідання Громадської ради міста Шепетівки у новому складі. На порядок денний було винесено 6 питань: затвердження Положення Громадської ради, затвердження Регламенту роботи дорадчого органу, обрання голови ради, обрання заступників голови, обрання секретаря та формування 5 постійно діючих комісій. Комісії громадської ради створили за аналогією до комісій депутатів міської ради 7-го скликання.
Завдяки Роману Мацолі наші земляки здійснили паломництво на священну гору Афон
Розділ Культура
Як кожен мусульманин вважає своїм обов'язком хоча б раз у житті побувати у Мецці, так і православні християни прагнуть здійснити паломництво до священної гори Афон у Греції. Завдяки ініціативі та підтримці народного депутата України Романа Мацоли для більш як 30 мешканців нашого краю мрія стала реальністю.
0
репостів
0
репостів