Вівторок, 22 березня 2016 — Сайт міста Шепетівка
В цьому році в Украні вперше відбулися відеозмагання з кінологічного фрістайлу. Вихованці гуртків «Юні кінологи» та «Юний хендлер» Шепетівського міського ЦЕНТУМ  просто не змогли пропустити таку  подію та спорядили невеличку команду, презентувавши на  розсуд суддів сім танцювальних композицій.
Шепетівщина в лідерах у заготівлі деревини
Розділ Бізнес
Понад 3,4 мільйонів гривень отримали бюджети Хмельниччини від заготівлі деревини. Ще 1,7 мільйона перераховано у держбюджет.
У Шепетівській районній бібліотеці відзначили Всесвітній день поезії
Розділ Культура
Всесвітній день поезії відзначили в Шепетівській районній бібліотеці разом з учасниками літературної- мистецької студії «Доля» 21 березня.В читальній залі зібралися ті, кому небайдужа поезія. Серед гостей були співробітники бібліотеки, вчителі , а також кілька класів учнів ЗОШ №6.
20 березня близько 01.00 години в м. Шепетівка поблизу диско-бару по вулиці В. Котика двоє невстановлених осіб, застосовуючи насильство, відкрито викрали у 18-річного місцевого жителя мобільний телефон «Айфон 5C».
В ніч на 19 березня в м. Шепетівка по вулиці Валі Котика невстановлена особа, шляхом віджиму металопластикового вікна, проникла в недобудований будинок 39-річного місцевого жителя, звідки викрала перфоратор «Енкель» та болгарку.
За першість в швидкісній радіотелеграфії змагалися вісім команд з Хмельниччини та Рівного. Все проходило на базі Радіотехнічної школи товариства сприяння обороні України.
Довгоочікуваний "Ревізор в Шепетівці" нарешті показали в ефірі
Розділ Події
Вчора ввечері увага всіх шепетівчан була прикута до екранів телевізора, адже Новий Канал нарешті показав в ефірі довгоочікувані ревізії шепетівських закладів харчування. Ми чекали цієї події майже рік, адже перевіряли наші заклади ще в травні минулого року.
0
репостів
0
репостів