Вівторок, 22 вересня 2015 — Сайт міста Шепетівка
Лісівників Шепетівщини привітали з професійним святом
Розділ Події
18 вересня, напередодні Дня працівників лісу, голова райдержадміністрації В’ячеслав Петров разом із в.о. міського голови, секретарем міської ради Михайлом Полодюком взяли участь в урочистих зборах з нагоди професійного свята – Дня працівників лісу, які відбулися у клубі залізничників м.Шепетівки. Серед почесних гостей на заході, також, були присутні начальник Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства Віталій Лісовий, директор Городнявського НВК Валентина Крупник, керівники окремих установ та організацій району.
Юні шепетівські баскетболістки стали третіми в області
Розділ Спорт
У обласному центрі відбувся чемпіонат Хмельницької області з баскетболу серед юнаків 1999 – 2000 р.н та серед дівчат 1999 – 2000 р.н. Участь приймало 6 команд хлопців та 5 команд дівчат.
Городищенський монастир відзначив своє престольне свято
Розділ Події
21 вересня, у день Різдва Пресвятої Богородиці, Предстоятель Української Православної Церкви МП, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій звершив Божественну літургію в Городищенському Різдва Богородиці чоловічому монастирі Шепетівської єпархії. Про це повідомляє church.ua.
З нагоди відзначення 90-річчя юннатівського руху в Україні та заснування Національного еколого-натуралістичного центру в Києві 15-17 вересня відбувся Зліт натуралістів. У рамках зльоту проведено Форум позашкільників «Позашкільна освіта у розвитку держави: досвід та перспективи», виставку «Сучасна позашкільна освіта – 2015», Всеукраїнський конкурс із флористики та фітодизайну позашкільних і загальноосвітніх навчальних закладів, еколого-мистецький пленер із лозоплетіння «Діалог з природою».
Відбулась регіональна нарада з питань підготовки та проведення осінньої посівної компанії
Розділ Бізнес
15 вересня у Шепетівці відбулась регіональна нарада з питань підготовки та проведення осінньої посівної компанії. Перейняти успішний досвід господарської діяльності з’їхались представники дванадцяти областей. Захід зібрав понад 150 учасників. Про це повідомила Подільска інтернет-газета.
0
репостів
0
репостів