Середа, 02 вересня 2015 — Сайт міста Шепетівка
У НВК №2 відкрили меморіальну дошку Валентину Драчуку
Розділ Події
Центральною подією урочистої лінійки присвяченої першо-вересню в НВК №2 стало відкриття меморіальної дошки випускнику школи Валентину Драчуку, який загинув при виконанні службових обов’язків у зоні АТО.
3 вересня о 4:10 спільними зусиллями рятувальників ДСНС, вогнеборці лісової охорони, військових частин та місцевої пожежної охорони пожежу в лісі поблизу с. Хотень Другий локалізовано, а о 5.30 повністю ліквідовано. На місці події залишаються чергувати пожежні розрахунки для недопущення повторного займання. Вогнеборцям довелось боротися з верховою пожежею на 9 га та низовою на 37 га лісу.
В Шепетівці зустрічали звільнених з полону військових
Розділ Події
31 серпня зранку до станції Шепетівка прибув потяг з незвичайними пасажирами. Шепетівчани радо зустрічали звільнених з полону військовослужбових. Про це повідомила Шепетівська самооборона у своєму фейсбуці.
В період з 13.00 години 31 серпня до 08.00 години 1 вересня в м. Шепетівці по вулиці Залізничній невстановлена особа, шляхом підбору ключа, проникла в квартиру 47-річного місцевого жителя, звідки викрала 1500 гривень, 40 євро, 215 доларів США та вироби з золота.
Надзвичайна спека і надалі позначається на кількості пожеж на відкритих територіях Хмельницької області. Лише за минулу добу пожежно-рятувальними підрозділами Полонського, Деражнянського, Шепетівського, Новоушицького та Хмельницького районів ліквідовано 5 пожеж сухої рослинності на відкритих територіях та 2 пожежі торфу.
0
репостів
0
репостів