Вівторок, 18 серпня 2015 — Сайт міста Шепетівка
Про це повідомили на селекторній нараді з питань організації виконання постанов Кабінету Міністрів України від 28 лютого 2015 року № 106 «Про удосконалення порядку надання житлових субсидій» та від 4 червня 2015 року № 389 «Про затвердження порядку надання пільг окремим категоріям громадян з урахуванням середньомісячного сукупного доходу сім'ї», яка відбулась ще 7 серпня.
Відбулися змагання з багатоборства інспекторів-кінологів установ області
Розділ Події
14 серпня 2015 року в м. Ізяславі були проведені змагання з багатоборства кінологів серед установ Державної пенітенціарної служби України у Хмельницькій області. Щорічно на Хмельниччині відбувається справжня запекла боротьба за першість серед молодших інспекторів кінологів області. Першість визначалась згідно оцінюючого листа за найбільшою сумою балів, досягнутих учасниками змагань. Учасники мали можливість позмагатись між собою, продемонструвати і вдосконалити методи тренування службових собак.
Відбувся шаховий фестиваль «Шепетівка - 2015»
Розділ Спорт
З 14 по 16 серпня в нашому місті проходив традиційний шаховий фестиваль «Шепетівка - 2015», присвячений 24-ій річниці проголошення Незалежності України. Фестиваль складався з двох турнірів: відкритого чемпіонату Хмельницької області з блискавичних шахів та відкритого чемпіонату Хмельницької області з швидких шахів.
0
репостів
0
репостів