Четвер, 08 жовтня 2015 — Сайт міста Шепетівка
Лише вчора ми писали про спробу передачі наркотиків для ув'язнених через вчителя, як на цей раз знову була спроба передачі, при чому з двух різних місць.
Діти учасників АТО відтепер будуть харчуватися безкоштовно
Розділ Події
Сьогодні відбулася сімдесят четверта сесія Шепетівської міської ради шостого скликання. На порядку денному депутати розглянули 22 питання.
Друковану агітацію від партії «За конкретні справи» без вихідних відомостей спостерігачі ОПОРИ зафіксували у Хмельницькому, Шепетівці, Красилові, Летичеві, Білогір’ї та Віньківцях. Зазвичай газети та календарики роздають у партійних наметах.
30 вересня близько 08.00 години в м. Шепетівка по вулиці Залізничній на привокзальній площі ст. Шепетівка двоє невстановлених осіб застосовували насильство до 50-річного місцевого жителя.
Днями до Шепетівської районної лікарні доставили у важкому стані 17-річного підлітка. Медики провели ряд заходів із промивання шлунку.
6 жовтня о 14 годині сапери групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загну спеціального призначення Головного управління ДСНС у Хмельницькій області вилучили та у спеціально відведеному місці знищили артилерійський снаряд калібру 152 мм часів Другої Світової війни.
Відтепер Шепетівкою можна гуляти віртуально
Розділ Бізнес
Ще на початку травня цього року, шепетівчани могли спостерігати, як дорогами нашого міста їздив чудернацький автомобіль. Ті хто цікавляться гаджетами і технікою, могли упізнати у нього легендарний гугломобіль - авто, яке їздить містами та знімає панорами вулиць на всі 360 градусів. Всі з нетерпінням чекали на результати його роботи і ось цей час настав.
0
репостів
0
репостів