Середа, 16 квітня 2014 — Сайт міста Шепетівка
16 квітня 2014 року на базі управління освіти, молоді та спорту Шепетівської райдержадміністрації відбувся презентаційний тренінг для директорів загальноосвітніх закладів району українсько-шведського  проекту «Освіта для сталого розвитку – в дії». Основна мета тренінгу – ознайомлення з міжнародним проектом, використання навчально-методичних матеріалів з освіти для сталого розвитку та формування в учасників навчально-виховного процесу навичок і вмінь будувати власне життя, життя сім»ї, місцевої громади з урахуванням потреб стійкого розвитку.
Вже майже два десятиліття поспіль відділом роботи з громадськістю і ЗМІ Хмельницької АЕС проводиться конкурс рефератів та наукових робіт «Майбутнє атомної енергетики». Щороку до конкурсу долучаються все більше нових учасників з регіону розташування ХАЕС. Зокрема, активну участь у конкурсі, цьогоріч, взяла молодь із Білогірщини.  До участі в конкурсі представлено також роботи учнів із міст Шепетівки, Славути, Нетішина та населих пунктів Ізяславського, Славутського районів Хмельницької області.
Обговорили майбутні тарифи на проїзд в громадському транспорті
Розділ Події
Вчора у Шепетівській міській раді відбулися громадські слухання щодо встановлення тарифів для проїзду в громадському транспорті. Участь у заході взяли члени виконавчого комітету міської ради, керівники управлінь та відділів виконкому, перевізники, представники місцевих засобів масової інформації та жителі міста.
15 квітня близько 19.30 години в м. Шепетівці по вулиці Карла Маркса 37-річний житель с. Білокриниччя, керуючи мопедом «Коррадо», допустив зіткнення з автомобілем «ВАЗ 2101» під керуванням 28-річного жителя м. Шепетівка.
0
репостів
0
репостів