Понеділок, 14 квітня 2014 — Сайт міста Шепетівка
Літературна подорож «Містом Павки Корчагіна»
Розділ Культура
11 квітня шепетівчани мали змогу взяти участь у новому для нашого міста музейному проекті «Як гартувалася сталь: територія міфів та реалій». Проект реалізовано в партнерській співпраці обласного літературно-меморіального музею Миколи Островського та молодіжної громадської організації «КЕДР» в межах проекту «ProMuseum», за підтримки ГО «Фонд зміцнення громад» та ГО «Український центр розвитку музейної справи», МФ «Відродження» та МБФ «Україна 3000».
В боргах як в шовках
Розділ Бізнес
14 квітня 2014, 14:58

В боргах як в шовках

Підприємства комунальної сфери міста стикнулись із проблемою. ТОВ «Шепетівка Енегроінвест», яке забезпечувало шепетівчан теплом у квартирах взимку і отримувало за цю послугу кошти від міського населення, має заборгованість майже 37 млн. грн. перед компанією «Нафтогаз» за поставлений природний газ.
В ніч на 13 квітня в м. Шепетівка по Проспекту Миру невстановлена особа, шляхом підбору ключа, проникла в магазин 43-річної місцевої жительки, звідки викрала 11 000 гривень.
Шепетівський цукровар завершив 2013 рік зі збитками 16 млн. грн
Розділ Бізнес
ПАТ «Шепетівський цукровий комбінат» за 2013 рік отримав 16 млн. грн чистого збитку (у 2012 р. – 9 млн. грн). Про це йдеться в повідомленні підприємства, опублікованому в системі розкриття інформації Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку.
0
репостів
0
репостів