Вівторок, 09 жовтня 2012 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівський пес здобув срібло
Розділ Події
Минулого тижня у Хмельницькому було проведено виставку собак різних порід. На виставці собак були представники зі Львова, Вінниці, Калуша, Рівного, Шепетівки, Червонограду, Івано-Франківська, Тернополя, Києва, Хмельницького та Хмельницької області. 
Всеукраїнська школа майстерності для людей з особливими потребами
Розділ Культура
З 3 по 5 жовтня в обласному літературно-меморіальному музеї М.Островського, що у м. Шепетівці, вперше пройшла Всеукраїнська школа майстерності для людей з особливими потребами, організаторами якої стали музей М.Островського та ВГО «Народна академія творчості інвалідів». Протягом трьох днів творчі люди з різних областей України мали змогу не лише проявити свої таланти та здібності в поетиці, журналістиці, вишивці, бісероплетінні, а й навчитися багато-чому новому.
Нікотин проникає в наш організм через легені, слизові рота і носа і дратує наші чутливі нервові клітини. Ці клітини перетворюють нікотинове подразнення в нервові імпульси, що зачіпають м'язи, залози, органи і, відповідно, впливаючи на весь організм. Змінюється серцевий ритм, дихання, м'язові скорочення, навіть розумові процеси. Коли людина курить досить довго, організм починає утворювати більше рецепторів, підвищуючи їх чутливість, тим самим викликаючи звикання. Саме тому, чим ви більше курите, тим складніше буде в майбутньому кинути.
0
репостів
0
репостів