Понеділок, 01 серпня 2022 — Сайт міста Шепетівка

На Хмельниччині, як і в державі, збільшується кількість нових хворих на коронавірусну хворобу COVID-19. Так, за період з 22 до 28 липня 2022 року на території області виявлено 206 осіб з підозрою на COVID-19, з них 31 дитина та 7 медпрацівників.

У Шепетівці рекордсмен Європи з важкої атлетики провів для дітей майстер-клас
Розділ Спорт

28 липня на стадіоні «Локомотив», відбувся вже традиційний спортивно – оздоровчий захід для дітей віком до 14 років «День літніх спортивних розваг». Крім вже звичних ігрових локацій, на цей раз відбувся ще майстер-клас з важкої атлетики майстра спорту України, бронзового призера чемпіонату Світу з важкої атлетики серед юнаків до 17 років, чемпіона та рекордсмена Європи Сергія Колесника.

У Шепетівці до Дня Української Державності відбувся науково-просвітницький семінар
Розділ Культура

26-27 липня в КЗК «Музей пропаганди» Хмельницької обласної ради відбувся науково-просвітницький семінар «Боротьба за державність. Як пам’ятати?" до Дня Української Державності та 80-річчя Української повстанської армії для музейників, бібліотекарів та освітян Хмельницької області. Захід було організовано Музеєм пропаганди спільно із Українським інститутом національної памяті та Національним меморіальним комплексом Героїв Небесної Сотні – Музеєм Революції Гідності за участі Національного музею історії України у Другій Світовій війні та підтримки Департаменту інформаційної діяльності, культури, національностей та релігій ХОДА.

На Шепетівщині поліцейські довели причетність 36-річного чоловіка до серії крадіжок. Слідчі Шепетівського РУП за процесуального керівництва прокуратури оголосили зловмиснику одразу шість підозр за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, вчинена повторно в умовах воєнного стану).

У п'ятницю, 29 липня, у місті стартував благодійний карповий турнір, який зібрав учасників змагань з Шепетівки, Нетішина та Хмельницького. Організатором заходу виступила ГО "Рибалки Шепетівщини" під керівництвом голови Олександра Дідука та заступника Максима Пипича, мета якого - підтримка ЗСУ.

Розпочалася сто п’ятдесят девʼята доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 1 серпня.

0
репостів
0
репостів