Середа, 07 липня 2021 — Сайт міста Шепетівка
Законопроєкт № 5600: українців хочуть змусити додатково платити 50 млрд грн податків в рік
Розділ Бізнес

У четвер, 1 липня, Рада проголосувала (в першому читанні) за «податковий» законопроєкт № 5600 — причому в самому законі написано, що він набуває чинності 1 липня. За задумом авторів, він принесе 50 мільярдів гривень на рік і «створить справедливі умови оподаткування для всіх». Але економічні експерти, депутати, Європейська Бізнес Асоціація, Американська торгова палата розкритикували законопроєкт. Він не просто не збалансує бюджетні надходження, а й може дати багато негативних наслідків: зростуть ціни на продукти, Державна податкова служба отримає надмірну кількість повноважень.

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким місцевого жителя визнано винуватим у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною третьою статті 185 (таємне викрадення чужого майна (крадіжка), поєднане з проникненням у житло), частиною першою статті 309 (незаконне придбання, виготовлення та зберігання наркотичних засобів без мети збуту) Кримінального кодексу України та на підставі ч.1 ст.70 КК України шляхом поглинення менш суворого покарання більш суворим, визначено остаточне покарання у виді 4 років позбавлення волі.

Вчора, 6 липня поліцейський офіцер Ленковецької ОТГ Олександр Козачук виявив на присадибній ділянці місцевого жителя посів рослин, ззовні схожих на коноплі, тож одразу викликав слідчо-оперативну групу на місце події. Рослини були добре доглянуті, заввишки до 2 метрів.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 7 липня в Хмельницькій області зареєстровано 88974 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 3458 - діти, 4882 - медпрацівники.

6 липня о 22:14 до Служби порятунку за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в гаражі на вул. Героїв Небесної Сотні, що в м. Шепетівка. Про це повідомили у ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.

0
репостів
0
репостів