П'ятниця, 14 травня 2021 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівку відвідали народний депутат та обласні чиновники
Розділ Події

Вчора, 14 травня, з робочим візитом Шепетівку відвідали народний депутат України Олена Копанчук, радник голови Хмельницької обласної державної адміністрації Юрій Маєвський та Ірина Ковальчук - директор Департаменту соціального захисту населення Хмельницької ОДА.

15 травня 2021 року у світі відзначають Міжнародний день сім’ї. Тому сьогодні, 14 травня 2021 року волонтери та працівники Шепетівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на вулицях міста провели інформаційно-просвітницьку акцію: «Вінець всіх цінностей – сім’я » з метою привернення уваги громади міста до збереження сімейних цінностей.

Сьогодні в Україні вперше відзначають День пам'яті українців, які рятували євреїв під час Другої світової війни. Серед 2659 українців, які отримали почесне звання Праведника народів світу, є 21 людина з Шепетівщини, багато людей досі є невизнаними та невідомими.

На Міжнародному турнірі з боксу серед юніорів Алтунян Максим виборов ІІ місце
Розділ Спорт

З 7 по 12 травня в м. Харкові відбувся Міжнарожний турнір з боксу серед юніорів на призи Боксерського клубу С. Данильченка. Змагання проходять уже шостий рік та другий раз вони є міжнародними. Цього року на турнір з’їхались боксери з України, Вірменії та Узбекистану.

З травня 2021 року відбулися зміни у Програмі житлових субсидій. Для оформлення цього виду допомоги на наступний період громадяни мають подати оновлену заяву та декларацію. Відповідні документи вже затверджено Міністерством соціальної політики (наказ Мінсоцполітики від 07.05.2021 № 242) та зареєстровані у Мін’юсті. 

Міський штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації повідомив, що за останнє добу лабораторно підтверджено один новий випадок інфікування коронавірусом. 46 мешканців Шепетівки, які лікувалися, одужали.

Хмельницька ОДА інформує: станом на 12.00 14 травня в Хмельницькій області зареєстровано 86257 лабораторно підтверджених випадки COVID-19. З них 3329 - діти, 4878 - медпрацівники.

Юна шепетівчанка виборола бронзову нагороду на Чемпіонаті України з важкої атлетики
Розділ Спорт

З 11 по 16 травня у місті Дніпро проходить Чемпіонат України з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 17 років.  До участі у чемпіонаті заявлено 220 найсильніших важкоатлетів з усіх куточків України.

0
репостів
0
репостів