П'ятниця, 01 листопада 2019 — Сайт міста Шепетівка

31 жовтня 2019 року, з метою профілактики правопорушень та злочинів, розв’язання проблем бездоглядності, безпритульності серед дітей та підлітків, запобігання соціальному сирітству, працівниками служби у справах дітей Шепетівської районної державної адміністрації спільно з працівниками районного Центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, та працівниками Михайлюцької сільської ради організовано та проведено профілактичний рейд «Діти вулиці», «Сім’я» у селах: Михайлючка, Цмівка, Хмелівка, Конотоп.

З нагоди відзначення Дня працівників соціальної сфери сьогодні, 1 листопада, у великому залі засідань Шепетівської міської ради відбулися урочисті заходи.

31 жовтня відбулась робоча зустріч представників Департаменту природних ресурсів та екології облдержадміністрації, Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства з керівництвом та працівниками національного природного парку «Мале Полісся» і державного підприємства «Шепетівське лісове господарство».

Минулих вихідних, з 26 до 29 жовтня, у селі Савичі Шепетівського району таборували юні шепетівчани. Чотири дні 20 учасників були єдиною спільнотою Мандрівного табору “Воля й рух”.

Закрито кримінальне провадження за обвинуваченням  жителя м. Шепетівка у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, на підставі п.7 ч.1 ст.284 КПК України у зв’язку з відмовою потерпілої від обвинувачення у кримінальному провадженні у формі приватного обвинувачення.

Деякі споживачі неодноразово ставлять питання про якість питної води, а особливо про запах хлору, що відчувається при щоденному користуванні. Хочемо детально роз'яснити про етапи водопідготовки. 

Починаючи з жовтня 2019 року відповідно до Закону України від 09.11.17 № 2189-VIII «Про житлово-комунальні послуги» пільга надається у грошовій формі.

0
репостів
0
репостів