Середа, 04 липня 2018 — Сайт міста Шепетівка

Годину тому неподалік перехрестя вулиці Островського та Проспекту Миру не розминулись мотоцикліст та легкова автівка. Внаслідок ДТП двоколісний сталевий кінь влетів у автобусну зупинку.

Підприємство оштрафували за антиконкурентні узгоджені дії
Розділ Бізнес

Хмельницьке обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало ТОВ «Керамік» (смт. Володарка, Київська область) на 36 тис. гривень за антиконкурентні узгоджені дії шляхом спотворення результатів торгів.

Медики Шепетівки вже незабаром виконуватимуть складні ортопедичні операції. В районній центральній лікарні хірурги будуть виконування ендопротезування кульшових суглобів хворим, які мають артроз та не можуть ходити. Про це повідомляє видання "Є".

У Шепетівці податківці узяли «на гарячому» несумлінного роботодавця
Розділ Бізнес

Працівники управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДФС у Хмельницькій області провели днями фактичну перевірку інформації про використання несумлінним роботодавцем праці найманих осіб.

Працівників поліції привітали з професійним святом
Розділ Події

Сьогодні у Шепетівському відділі поліції відбувся захід з нагоди Дня Національної поліції. Привітати працівників поліції з професійним святом завітали: голова райдержадміністрації Роман Підопригора, голова районної ради Петро Дзяворук, секретар міської ради Микола Кікоть, голова Грицівської ОТГ Людмила Тіфенбах, заступник голови Ленковецької ОТГ Олена Волошина та заступник голови Судилківської ОТГ Валентина Мазур.

1 липня 2018 року в Грицівському вищому професійному училищі №38 відбулися урочистості з нагоди чергового випуску учнів, що завершили своє навчання.

0
репостів
0
репостів