Понеділок, 19 березня 2018 — Сайт міста Шепетівка

Рекомендуем посетить интернет-магазин «Эра Электроники» и составить список всего, что нужно докупить или обновить. Почему здесь?

За ініціативи поліції у березні 2016 року був створений Хмельницький молодіжний патріотично-правовий рух «ХОМА», який на сьогодні нараховує 9 установ-партнерів, серед яких бібліотеки, навчальні заклади та інші організації, а також близько двох з половиною сотень активних учасників практично в усіх районах області.

На лаві підсудних Шепетівського міськрайонного суду постане 34-річний мешканець Шепетівщини, раніше судимий, який маючи незняту та непогашену судимість, на шлях виправлення не став та повторно вчинив умисні кримінальні правопорушення, передбачені ч.2 ст.186, ч.1 ст.146 КК України. На разі обвинувачений утримується під вартою.

Кінцеві фрези – більше видів важко уявити
Розділ Інше

Без фрез столярка, виготовлення меблів – немислимі. Кінцеві фрези складають левову частку можливих модифікацій. Придбати будь-який різновид, представлений в Україні, допоможе інтернет-магазин «Трейд-Плюс».

Народні депутати Андрій Шинькович, Олександр Герега і Роман Мацола просять міністра інфраструктури Володимира Омеляна посприяти у відновленні дизель-поїзду Шепетівка-Івано-Франківськ.

0
репостів
0
репостів