x
Play video and select frame to capture or upload thumbnail
  Play   Capture Upload Own Image

Як у Пліщині пожежу гасили

Від Dj Os у Відео Шепетівки 1604 переглядів 24 груд., 2016 Тривалість відео 00:02:09
Опис відсутній

Comments (3)
  • Хочу Вам трішки розповісти про дану подію. Дзінок про дану пожежу був в пожежну частину Ізяслав, та не чітко вказано адресу пожежі після чого їхняХочу Вам трішки розповісти про дану подію. Дзінок про дану пожежу був в пожежну частину Ізяслав, та не чітко вказано адресу пожежі після чого їхня машина 30 хв їздитла по с.Більчин, а після дзвінка в пожежну частину м.Шепетівка, який до речі фіксується на реєстраторі пожежний автомобіль їхав до місця пожежі 8 хв, швидше не міг так як техніка стара та несприятливі дорожні умови. А тепер уявіть скільки згоріло протягом того часу. По приботю на місце пожежі хто не знає горіло одночасно три будівлі які зайнялися звісно не самі по собі та були повністю забиті сіном, що ускладнювало гасіння пожежі. На рахунок того,що пожежники приїхали без води (ЛЮДИ придумайте якусь іншу казочку так як ця уже застаріла) Для розумних, витрата води з пожежного ствола 5 літрів за секунду,порахуйте на скільки вистачить води в пожежній машині коли там трохи більше 3 т. На рахунок гасіння пожежі снігом, це маячня.Снігом обкладали пожежні рукави щоб в них при мінусовій температурі повітря не замерзла вода поки пожежна машина була на заправці біля пожежної водойми. Для постраждалих від пожежі порада дотримуйтесь елементарних протипожежних правил, а саме : не закладайте більше горище сіном та при будівництві дотримуйтесь протипожежних відстаней. Подяка тим сусідам які допомагали при гасінні пожежі, ганьба тим які стояли як ворони на дорозі та гадили пожежників, краще піднімали питання в свому селі на рахунок протипожежного водопостачання ,а це відповідний підїзд до ставка забір води від водонапірної вежі що доречі колись була обладнана відповідним пристроєм а зараз взагалі в користуванні в приватних підприємців, я вже мовчу за пожежний автомобіль який місцеві мешканці просто втратили, тож займайтеся ділом корисним для Вас,для села а не гадьте пожежників які кожен день ризикують своїм життям заради таких людей як Ви.
    Хто хоче в цьому впевнитись прошу на службу пожежником. На замітку людям : при повідомленні про пожежу або іншу надзвичайну подію уточнюйте в яку пожежну частину якого населеного пункту ви попали , адже при дзвінку 101 можливо попасти не конкретно в ту пожежну частину яку Ви хочите це особливості оператора мобільного зв'язку. Вундеру який знімав даний ролік просто ганьба за його монтаж за наглу брехню з такими людьми як він нам до Європи як до неба. Я би хотів особисто з ним поспілкуватись та ще багато що йому розповісти, і не тільки.
      Ще..
    7 років назад
    Оскаржений
  • Для пана Островського на заміточку ст. 151-1 КК України визначає наклеп як навмисне поширення явно недостовірних відомостей, що ганьблять честь іДля пана Островського на заміточку ст. 151-1 КК України визначає наклеп як навмисне поширення явно недостовірних відомостей, що ганьблять честь і гідність іншої особи(в данному випадку державну службу). Такі дії караються штрафом до 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до 200 годин, або виправними роботами на строк до 1 року. Якщо така інформація публічно демонструється в засобах масової інформації або в мережі Інтернет, або особа вчиняє цей злочин повторно, розмір штрафу становитиме від 50 до 300 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, а громадські роботи – від 150 до 240 годин. P.S.(Візьміть до уваги і в подальшому міркуйте,що писати щоб не позорити таке відоме прізвище).
      Ще..
    7 років назад
    Оскаржений
  • Так подавайте до суду, буду хоч знати хто це тут такий анонімний герой
    7 років назад
    Оскаржений
Неможливо завантажити підказку.
0
репостів
0
репостів