x
Play video and select frame to capture or upload thumbnail
  Play   Capture Upload Own Image

На Хмельниччині, під час гасіння пожежі сухої трави, вогнеборці врятували зайченя

Від admin у Відео Шепетівки 516 переглядів 10 квіт., 2020 Тривалість відео 00:00:29
9 квітня о 12:54 на пункт зв’язку Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу сухої рослинності на вул. Озерна у м. Шепетівка.
За викликом негайно було направлено вогнеборців 21 Державної пожежно-рятувальної частини. Суха вітряна погода сприяла швидкому поширенню вогню, який на момент прибуття підрозділу ДСНС вирував на площу 10000 кв.м. Окрім того, існувала загроза розповсюдження пожежі на житловий сектор дачного масиву. Тож вогнеборці негайно приступили до гасіння пожежі.
Завдяки оперативності та злагодженості підрозділів, пожежу вдалося приборкати у тих масштабах, яких вона набула на момент їх прибуття, а головне, врятувати людські оселі.
Також під час гасіння пожежі вогнеборці врятували від вогню сполохане зайченя.
Загиблих та травмованих на місці пожежі не було.
Служба порятунку Хмельниччини вкотре закликає громадян схаменутися! Суха торішня трава – не сміття, а частина екосистеми, створена самою природою. Той, хто стверджує, що спалювати траву корисно, помиляється і вводить в оману інших. Не випалюйте сухотрав’я — передусім ви завдаєте шкоди здоров’ю людей, руйнуєте екосистему, адже при трав’яній пожежі гинуть усі живі комахи і тварини, що мешкають у траві і на поверхні ґрунту. Пам’ятайте — такими діями ви здійснюєте злочин, за який передбачено адміністративну, а в окремих випадках і кримінальну відповідальність!
Тож будьте свідомими! Збережіть природу для майбутніх поколінь!



ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

0
0
0
0
0
0
Comments (0)
Неможливо завантажити підказку.
0
репостів
0
репостів