Розділ Суспільство

У Шепетівці відбулась зустріч із «кіборгом»

Автор 05 лютого 2016, 19:34
У музеї М. Островського та в медичному училищі м. Шепетівки відбулась хвилююча зустріч з «кіборгом» Володимиром Небіром, (позивний «Доктор Хаос»), учасником оборони Донецького аеропорту. Про це повідомили на сторінці музею.
У цьому році він закінчує навчання у військовому інституті КНУ ім. Т.Г. Шевченка. На даному етапі проходить стажування у в/ч А4127 топографів нашого міста.

Володі лише 23 роки, та не дають йому спокою події, які пережив. Маючи глибокі патріотичні переконання, хлопець потрапляє у вир подій на Майдані, стає парамедиком, рятує людські життя. Не залишає друзів навіть тоді, коли отримав опіки внутрішніх органів хімічними речовинами.

Володимир Небір добровільно йде у військо боронити Україну від ворога на Схід України. Службу проходив у легендарному 90-му окремому аеромобільному батальйоні. Під час оборонних боїв за Донецький аеропорт Володя на собі відчув страхіття війни, біль втрати побратимів. Його мужність, відвага, бойовий дух вражає. Коли є такі сини України, ми обов’язково переможемо!
0
репостів
0
репостів